Wie kan mij helpen met technisch support voor de Axa-In Smart Guard GPS Tracker?

Voor technische ondersteuning van dealers met betrekking tot de Axa-In Smart Guard GPS tracker, hebben we hieronder 2 documenten over de installatie van de Axa Smart Guard. Je vindt hier ook handige links naar de werking van de app en de installatie van de tracker.

Als je nog vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op via het speciale telefoonnummer: +31 (0)33 205 34 31 of stuur een e-mail naar support@axainsmartguard.app.