Waar staat ACE voor? Wat mag je verwachten als het een ABUS ACE variant is?

Bij STORMCHASER ACE staat ACE voor een luxe afwerking en bescherming van de onderste helmrand, waardoor het EPS niet zichtbaar is, dit in tegenstelling tot de Stormchaser.

Bij POWERDOME ACE staat ACE voor het standaard meeleveren van een racecap, dit in tegenstelling tot de Powerdome.

Bij PEDELEC 2.0 ACE staat ACE voor het standaard meeleveren van een helder gezichtsvizier en earpads, dit in tegenstelling tot Pedelec 2.0.

Bij HUD-Y ACE staat ACE voor het standaard meeleveren van een helder gezichtsvizier, dit in tegenstelling tot Hud-Y.

Bij URBAN-I 3.0 ACE staat ACE voor een geheel nieuw en afwijkend model Urban-I 3.0 helm. De ACE wordt o.a. standaard geleverd in two-tone kleuren met een langere klep.

Bij PURL-Y ACE staat ACE voor de 2 schalen afwerking in matt en shiny kleur, dit in tegenstelling tot de Purl-Y.

Bij HYBAN2.0 ACE staat ACE voor het standaard meeleveren van een helder gezichtsvizier, magneetsluiting en ventcovers, dit in tegenstelling tot Hyban 2.0

Bij SKURB ACE staat ACE voor de 2 kleuren afwerking in matt en/of shiny kleur, dit in tegenstelling tot de Skurb

Bij SCRAPER 3.0 ACE staat ACE voor afwijkende kleuraccenten, dit in tegenstelling tot de Scraper 3.0.

Bij SMILEY 3.0 ACE LED staat ACE voor een luxe afwerking en bescherming van de onderste helmrand, waardoor het EPS niet zichtbaar is, dit in tegenstelling tot de Smiley 3.0 LED