Kan ik de Portal ook gebruiken via een app op mijn telefoon?

Kruitbosch-App en Mobiele Website: Bestelgemak en Orderinzicht

Ontdek de Kruitbosch-app en mobiele website en ervaar het gemak van overal bestellen en het inzien van uw orders. Je kunt eenvoudig inloggen met je portal-login op beide platforms. Het voordeel is dat alles wat je doet op hetzelfde account direct zichtbaar is op de andere platformen. Bijvoorbeeld: stel dat je thuis bent en bent vergeten je winkelmandje door te zetten naar een bestelling. Je kunt eenvoudig thuis inloggen en alsnog de order afronden via de app of mobiele website.

Mobiele Website

De mobiele website is een vereenvoudigde versie van het desktopportaal waarop je kunt bestellen en orderinformatie kunt inzien. Bijna alle functionaliteiten van het portaal zijn beschikbaar. De focus ligt vooral op zoeken en bestellen.

Portal App

De app biedt als groot voordeel de mogelijkheid om barcodes te scannen en producten te (her)bestellen. Hiermee kun je gemakkelijk je winkelvoorraad aanvullen als de producten barcodes hebben. Niet alle functies zijn beschikbaar in de app, bijvoorbeeld het inzien van ordergegevens.