Waarom is een GPS-tracker van belang?

Een elektrische fiets is waardevol. Dat weten helaas ook fietsendieven. Omdat je niet wilt dat jouw kostbare aankoop plotseling verdwenen is, biedt Tracefy je de oplossing: door de Tracefy GPS-tracker in je fiets in te laten bouwen, verlies je hem nooit helemaal uit het oog.
Via een app krijg je een melding als je fiets verplaatst en kun je altijd realtime zien waar hij nu is en eventueel direct onze opsporingsdienst inschakelen.

Daarnaast kun je in de app je routes terugkijken en alle rit statistieken inzien. Een fietscomputer die altijd aanstaat en alle rit data vastlegt.

Tracefy is marktleider in de BeNeLux voor track & trace oplossingen voor fietsen. Bij één van de Tracefy-dealers kun jij jouw fiets laten voorzien van een GPS-tracker. Gebruik maken van het Tracefy-systeem bied je de volgende mogelijkheden:

• Beveiligd tegen diefstal
  • Gereden fietsroutes terug zien
  • GPS locatie van je fiets zien
  • Onderhoudsbeurt melding
  • Korting op je verzekering

Klik hier voor de site van Tracefy voor aanvullende informatie op deze punten.